Yleistä

                                                                                     Leinun tila sijaitsee Anttolassa, 26 km matkan päässä Mikkelin torilta.

Tilal100_0372ta löytyy 5 kpl vuokramökkejä Saimaan rannalta, vain venematkan päässä luonnonkauniilta Luonterilta, jossa myös saimaannorppa viihtyy.

 

Leinun pihamaalla voit tavata kotieläimiä

esim. hevosia, vuohia, kanoja, kaneja ja kissoja sekä koiran. Eläimiä voi käydä tervehtimässä ja rapsuttelemassa.

 

Myös esim. eläinteemalla järjestetyt syntymäpäivä-kekkerit onnistuvat meillä kauniissa maalaismaisemassa eläinten kanssa touhuilemalla.

Lisää tietoa synttäreistä ja vierailuista ym. löydät täältä: https://leinun-tilan-kotielainpiha.webnode.fi

Leinun-tilan eläimet on Henna-tyttären oma yritys. Se tarjoaa erilaista vuohien kanssa tapahtuvaa toimintaa, mm. agility-esityksiä, halivuohi-vierailuja sekä vuohileirejä. Lisää tietoa toiminnasta yrityksen omilta sivuilta leinun-tilan eläimet- sivuilta sekä facebookista.

Lisäksi Leinussa kasvaa omenoita, herukoita ja tyrniä. Pihapiiristä löytyy useita kymmeniä erilaisia puutarhakasveja, tuttuja ja vieraitakin.

Kaikki mökkimme sijaitsevat Saimaan rannalla. Mökkien ympäristössä hyvät ulkoilumaastot. Marjastus, sienestys ja vaikka patikointi onnistuu hyvin.

Innokkaille kalastajille on hyvät kalavedet lähellä ja mahdollisuus myös oman veneen laskuun luiskasta.

Myös pienen perämoottorin voit vuokrata soutuveneeseen.

Palvelut Anttolasta 16 km mm. kauppa, posti, pankki, ravintola, huoltoasema GT, urheilu ja kalastusvälineet ja luvat. Katso Anttolan palvelutarjonta tarkemmin www.anttola.fi

Saimaalle M/S Kuutilla vesistön tuntevan kipparin kanssa

Voit varata kauttamme myös veneretken Saimaalle. Saimaan Saaristo-ja Veneilypalvelut Oy:n Kuutti-vene vie sinut ja perheesi mukavasti päiväretkelle luonnon kauniille Saimaalle.  Kerää porukka ja suunnitellaan teille ikimuistoinen retkipäivä Saimaalle! Retkiä ja ideoita omaan tilausretkeen löytyy yrityksen nettisivuilta www.ssvoy.fi

Kuutti ensiapuveneenä ja auringonlaskuKuutti